Gems

De EyeKandy collectie bestaat uit betaalbare sierstenen, waarvan een groot deel insluitingen (inclusies) heeft. Dit maakt ze uniek en ‘perfectly imperfect’. Ze roepen vaak een persoonlijk verhaal op, omdat de insluitingen symbool staan voor iets belangrijks in je leven.

De stenen zijn onderverdeeld in categorieën. Allemaal van een afwerking en grootte die geschikt is voor sieraden. Shop eenvoudig online, of kom naar een ‘gem party’ (kijk op onze Workshop & event pagina) waarop je meer uitleg krijgt over symboliek en betekenis. Je kunt ter plekke een keuze maken uit de letterlijk en figuurlijk schitterende EyeKandy collectie.

Heb je je keuze gemaakt? Dan biedt EyeKandy twee opties:

– Exclusief maatwerk: we werken met diverse edelsmeden samen, die een maatwerk sieraad in goud kunnen maken.

– Persoonlijk handwerk: maak zelf een zilveren sieraad met de gekozen steen als stralend middelpunt in een workshop van 1 dag. Kosten inclusief steen, materiaal en lunch: 275,- pp. Van dit bedrag gaat 25,- naar de Rockids Foundation. Er is een mogelijkheid om een stukje ‘dierbaar goud’ mee te brengen en zelf te verwerken in je sieraad. Zie voor meer informatie onze workshop en eventpagina.

Birth stones

Hier kunt u binnenkort onze geboortemaand stenen vinden.

Classics

Prachtige klassieke stenen voor een stijlvol sieraad.

Fossils & Metals

Ook biedt EyeKandy een ‘edgy’ assortiment fossielen, metalen en ruwe, onbewerkte stenen die verwerkt kunnen worden in een sieraad.

Multi Color

Niks is zo uniek als een steen met meerdere kleuren en inclusies.

Perfectly Imperfect

Prachtige stenen met inclusies met bijzondere betekenissen.

Special effects

Bijzondere effecten voor een speels en feestelijk sieraad.

Stars & stripes

Stenen met inclusies die prachtige patronen vormen.

Jewelry